Offline | Monsieur Salut M60 | Status: 22

Dagen efter!!!!

2008-04-15 16:29

 Jaaa, nu undrar man ju vad jag menar..... det är inte DEN "dagen efter" jag pratar/skriver om nu, utan det var bara den "dagen efter" att jag varit inne på den här sidan och tittat lite. 

Sara (Bellebus) skickade en liten vink och då jag är nyfiken så kunde jag ju inte låta bli att klicka in mig! Tänkte att eftersom jag inte är någon stor skrivare så nöjer jag mig med att titta lite och lägga in lite bilder på "vaffarna" och en enklare presentation.

Idag efter jobbet så tänkte jag att man kanske ska skriva lite mer om vad som händer här i krokarna åååååååå de höll ju på att sluta med små röda piller och en del mindre kala fläckar på huvudet!!!? jo, så här blev de......

Jag började med att plita ner en del saker som jag ville få ner och efter mycket om och men lyckats att få till ett par rader som skulle in på "bloggen", vad händer då?

Jo, då man inte riktigt är med så hade jag ju bara redigerat det hela men inte gjort något inlägg som sig visst bör göras först så det gick åt skogen.... bet i hop och började om! Gjorde nytt inlägg och skrev till lite mera då jag nu trodde mig ha det hela på koll och allt flöt på....Lägga in en bild ville jag ju oxå så de daskade man till med, och nu det sista klicket.

Strax efter det så var det dax för det stora tjutet och dom små röda...... Jag hade lyckats radera hela baletten..... klick , klick å pang när allt stängdes och min karriär som bloggare avslutades lika fort som avlöningen!!!

Nu är jag ju lite tjurig och hatar när jag inte klarar av saker som jag tror mig åtminstone kunna klara, dit hör kanske inte att skriva men att få upp ett par rader på skärmen....... Nytt försök när sinnet lugnat sig och

TJENA



Kommentarer

2008-04-18 10:43:49
Hahahahha!!!
Rickard!! Jag dööör!!!!
SLUUTAAAA!!!!! Hahhaha
Är de roliga de där röda???
Kan du skicka några????
Kal fläck på huvudet, det vet vi ju redan....det blir sådär när man närmar sig 25!!! "fniss, fniss"!!
Är ni hemma nästa helg??

Kram
Susanne
2008-04-15 20:07:07
Haha Rickard! Det blev iaf ett lång blogg inlägg.. imponerande!!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

samimsa K68
2008-09-02 14:26
Ruby River´s K56
2008-04-18 10:43
bellabus83 K40
2008-04-17 17:42