Offline | MathildaLindahl K32 | Status: 6

Ny start !

2009-11-23 01:15

 God kväll !

Nu kör jag på en nystart här . Kan faktiskt vara kul och ha en sida där man laddar upp nya bilder som man tar på sin lille krabat och sen kolla tillbaka , :) ! Här hemma har vi ju fått en ny familjemedlem , först hade vi ju bara Rolex , men jag blev så låst med honom , jag kunde knappt gå ut med honom ( då han var för stark för mig , och inte gillar andra hundar speciellt mycket ) och det är inte det lättaste när man bor precis inne i stan heller hehe .

Så vi inskaffa en liten papillon hane också , världens vackraste , finaste lilla varelse ! Rolex gick inte alls ihop med honom , då han var så himla " mammig " av sig . Jag kunde inte ens röra Melvin då det blev ett himla liv på Rolex , så först försökte jag med sorgen i hjärtat sälja Melvin då vi hade Rolex först . Men det var bara oseriösa köpare som hörde av sig och då var det inte intressant , då jag säljer honom inte till vem som helst bara för att det ska va så . Han skulle få ett kärleksfullt , tryckt och bra hem . Men det var de ingen som kunde ge honom , så vi gav det ett nytt försök men det funka verkligen inte . Så min mamma + bror verkligen hade fastnat för Rolex då han fick sova där ute ett tag medans jag försökte hitta ett nytt hem till Melvin . Men då erbjöd dom sig att han kunde bo ute hos dom , ute på " landet " . Han trivdes som fisken i vattnet , springa fritt i trädgården , gå långa promenader , lugnt o skönt . Så det kändes verkligen hur skönt som helst , som en börda hade lyft från ens axlar ungefär . Så där fick han stanna och idag mår han hur bra som helst , han tycker verkligen inte om stan längre så det var ett bra val att låta han stanna ..

Melvin fick bo kvar hos oss och han växer och mår bra ! Ända problemet vi har med honom nu är att han vägrar bli rumsren , är ute med honom hur många ggr som helst under dagen / kvällen men ändå ska han alltid göra något litet inomhus . Ganska frusterande , men förhoppningsvis när han blivit stor nog o vi har kastrerat honom så blir det bättre ( håller tummarna ) hihi !

Så detta är en liten genomfatting om vårt liv & hur det har blivit den senaste tiden !

Men vi trivs hur bra som helst annars med lilla Melvin ! Kommer lägga upp fler bilder en annan dag när jag har mer tid . För det är alltid kul o kolla på :)

Men nu ska jag fortsätta busa med Melvin som verkar ha någon sort av sockerkick då han inte sitter still för fem öre . haha . Så uppdaterar jag mer en annan dag !

God natt ! :)



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Djurvärld M16
2009-12-13 16:55
Budda K68
2009-12-11 22:36
Gucci M42
2009-11-28 02:34
Catharina K38
2009-11-27 22:56