Offline | MathildaLindahl K32 | Status: 6

Seg måndag .

2009-11-23 14:29

God middag :)

Här i skåne har vi en riktigt seg måndag , det blåser , regnar & är allmänt trist ute ! Så jag stannar inne idag förutom när Melvin behöver göra sina behov , hehe . Vi har redan fått börja tända lite lampor och klockan är bara halv 4 ungefär , helt sjukt ! Nu kan det ju komma lite snö så det ljusnar lite iaf , men det tror jag sällan . Kommer säkerligen inte bli så mycket snö detta året heller , tyvärr :)

 Annars idag så består dagen av att städa , diska , och allmäna hushållssysslor haha ! Sen får man ju roa Melvin , gå på promenader , så lite frisk luft får man ju idag :) . Super att ha en hund , för då har man en anledning och ett måste att dra sig utåt , kvittar vilket väder det är . När man kommer hem igen så är det oerhört skönt , så det är ett stort plus att ha hund , ( finns ju såklart miljontals andra bra saker också , men är man lat så måste man ändå gå ut i vilket fall som ;D ) !

Sen kommer Peter hemåt , då blir det att laga mat , ingen aning om vad det blir idag , maha :) Sen får vi se vad som sker , kanske skulla träffa lite vänner idag och glo film här hemma . Kan vara skönt , vädret är ju som sagt inte det bästa så såna här dagar ska man typ stanna inne och bara ha mysigt , enligt mig då :) !

Nej nu ska jag ta tag i disken sen plocka undan överallt :)

Ni får ha det så bra sålänge så hörs vi snart igen :D . Annars skriver jag oftare på www.mlindahl.blogg.se . Men såklart så handlar ju inte hela den bloggen om bara Melvin , där skriver jag allmänt om hur jag mår , vad vi gör , alltså allt från a till ö :) . Denna sidan är mer till för Melvin , men skriver lite allmänt här också såklart :D . Men om ni vill läsa den andra så varsågoda :)

Enjoy !



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 6 besökare

Djurvärld M16
2009-12-13 16:55
Hammnehög M43
2009-12-12 00:29
Budda K68
2009-12-11 22:36
Gucci M42
2009-11-28 02:34