Offline | Hero K37 | Status: 162

Mördarhund

2009-02-10 21:39

Många här i vårat samhälle har frågat varför vi just skaffat en mördarhund?

Vadå mördarhund, har ingen mördarhund. Vi har världens absolut snällaste,godaste hund. Lite för glad men annars alltid på tipptopp!

 

Gammalt folk som läst tidningarna om just Rottweilers även pitbull och alla dessa blandraser och vad vet jag, ni förstår som bitit ihjäl folk hit och dit och bal bla, men det är vi människors fel att hundarna blir som det blir, inte hundens!! Och alla dessa fördomar, blir galen. Går över vägen för att slippas mötas, tar upp hunden i famnen och går förbi men hallå troru min hund ska äta upp din eller vad? Folk som vänder och springer ja herregud alltså. Sen finns det dessa underbara gamla tanter och gubbar som älskar Hero och just dessa raser. Men fördomarna kommer nog aldrig försvinna, fast man tycker att det borde det.. 

 Ser inga hundar som någon "mördarhund,kamphundar) Osv.,

 

Jag ser en hund och inget annat!



Kommentarer

2009-02-10 22:04:19
Känner igen det dära. Alla har ju sina fördommar även mot Belgare.

Vet du vad jag gjorde en dag när jag blev så sur. Det är en medelålders kvinna här i bostads området som brukar vända eller bära upp sin hund när dom ser oss.Okej det är en liten hund men den är inte ett dugg rädd för mina hundar. Men en dag så gick hon i mot oss. Och då bar jag upp min stora tös när dom började närma oss. Och hon blängde så hon höll på att tappa ur sina ögon. haha!

Man blir så trött på okunniga människor. Kommer nog aldrig bli av med deras fördommar tyvärr..

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 2 besökare

bellabus83 K40
2009-02-12 21:36
Evianna K37
2009-02-11 20:51