Offline | Dundas K37 | Status: 373

Förändringar...

2009-07-07 13:02

Förändringar som vi märkt efter Dundas katerering:

Innan var Dundas väldigt busig, även om en HEL del finns kvar så var han hoppig som tusan. Nu är han mycket lugnare innomhus än vad han var innan. Han har blivit mera trött av sig.

Hans matbegär har ökat. Han äter allt eller inget. Nu är mat helt plötsligt det BÄSTA han vet, innan var det skogen som var etta.

Hans vaktinstinkt har ökat.

Han är fortfarande väldigt intresserad av andra hundar, men han drar inte alls på samma vis emot dom som han gjorde förr. Förr kunde man inte möta en annan hund utan att han gick på två ben, och man kämpade att hålla honom kvar. Visst är han intresserad och vill gärna leka och nosa men inte alls så att han inte lyssnar på vad jag säger.

Något vi märkte redan 1-2veckan var att han drog inte lika mkt i kopplet. Han drar fortfarande inte lika mkt nu som innan men han försöker hela tiden dra mer och mer.

Men nu till det mest positiva: Han springer inte runt i trädgården och piper och trånar efter alla tikar som bor här runt knutarna. Nej han sköter sig själv.

Ska man komma på något som har varit negativt så är det nog att han har blivit en riktig tuffing. Men så är det, man kan inte få allt gratis, lite måste man ju ha att jobba med.

Med andra ord kan jag säga att vi ångrar inte en sekund av vårt beslut, vi skulle gjort det redan när han var mogen för det men efter alla omständigheter som vi haft så blev det inte så. Vi trode nämligen att vi skulle kuna få avla på honom. Det bästa med det hela, jag tror att Dundas mår bättre nu än någonsin! Och det är det ända jag bryr mig om!



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Djur & husdjur
BloggRegistret.se Husdjur
Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Catharina K38
2009-07-16 14:49
Djurvärld M16
2009-07-07 17:35
Budda K68
2009-07-07 15:36
Gucci M42
2009-07-07 14:52