Offline | Dundas K37 | Status: 373

Hundens tv-tittande

2009-04-02 08:03

Det sägs att en hund inte ser vad som visas på tv, utan dom ser bara något speciellt ljus och sen så hör dom ljudet till och kopplar. MEN då är det ingen hund vi har här hemma, för han piper och ylar extra mycket när det är djurprogram och vi behöver inte ens ha ljudet på. Och sen älskar han cops över allt annat, och där är det ju inte ens djuren som är "huvudpersonerna" det kan dyka upp en hund då och då...men om vi nu inte skulle ha ljudet på här heller så SER han när det är en hund som dyker upp på skärmen.... Så det där med att hundar inte kan se på tv det undrar jag. Sen att vissa hundar inte alls är intresserade, det kanske ligger något i att alla inte kan...utan det är något man föds med? Inte vet jag... En speciell gåva! :-)

Hittade detta på en sida på nätet:

"Det finns speciella videofilmer för hundar. En av de populäraste är där man har filmat ur hundens synvinkel och där det ingår sådant som att titta på tennis, jaga katter och iaktta fåglar."

*Källa: Vad vet din hund av: Stanley Coren & Janet Walker

Haha en sådan här film måste vi ju ha...haha, hade varit kul att se hur Dundas hade reagerat? Någon som har hört talats om dessa filmer?



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Djur & husdjur
BloggRegistret.se Husdjur
Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Hammnehög M43
2009-04-05 21:24
Gucci M42
2009-04-05 19:21
Catharina K38
2009-04-03 18:05