Offline | Voncizz K36 | Status: 5

Lottie <3

2008-11-11 18:52

Usch ja nu är det ett par veckor sedan vi fick avliva vår lilla Lottie och det känns fortfarande helt tomt när man kommer hem till mina föräldrar. JAg köpte henne när jag bodde hemma och sen när jag blev gravis och jag o min sambo flyttade till Klagstorp så följde hon med, men två veckor innan vi fick vår lilla dotter så var lottie hos mina föräldrar för att jag var rädd att det skulle sätta igång tidigare. När lillan väl var ute och vi hade kommit hem o lottie oxå så märkte jag ganske snabbt att hon åt inte hmm tänkte ju jag. När pappa kom ut så åt hon o då var det rätt tydligt för mig vad som gällde hon följde med pappa hem.

Men för ca: 1 månand sen så började hon att visa humör mot vår dotter som innan alltid har älskat, sen var de mot mamma o till sist så försökte hon bita mig. Vi började prata om vad de kunde vara för jag sa direkt att de här är inte min Lottie. Knappt en vecka efter att dte hade hänt fick jag ett samtal ¨på morgonen, inget roligt samtal svarade o hörde att mamma lät konstig o sen kom tårarna Lottie kunde inte resa sig längre. In till vet o där får vi reda på att hon har vuxit för snabbt (hon var rejält stor) o då beslutade vi att det bara fanns en sak att göra.

Lottie somnade in i min famn, hon tog sitt sista andetag i mina armar med mina tårar i sin pannen. Jag lyssnade hela tiden o till sist kom det sista andetaget o som tårarna rann Usch det e hemskt.

Innan jag köpte henne så hade hon det inte bra, hon bodde i ett stall o såg ut som en dobberman hon va en rejäl stor Rottweiler o som hon såg ut, helt livrädd. Men du fick 3 år hos oss där du var en familje medlem.

Jag saknar dig min tös! Du o Kyria är så lika!

 

Ha det bra!



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 4 besökare

Hero K37
2008-11-13 22:44
Dundas K37
2008-11-12 17:35
tazza_1 K60
2008-11-11 21:57
bellabus83 K40
2008-11-11 19:58