Offline | pasht K34 | Status: 199

Att bara vara ...

2010-09-08 07:54

Tiden går och känner att man aldrig bara sitta ner och "vara". Njuta av tiden. Att man har en bebis och hund. Visst kan det vara stressigt.

Innan jag födde hade jag tänkt mig det värsta. Att förlossningen skulle vara i dagar och skulle ligga i smärta. Att C skulle få kolik och bara skrika hela dagarna/nätterna. Och de värsta av allt att casper och spike inte skulle gå ihop.

Som tur hade jag fel fel fel.. Spike & C går ihop. Skriker gör han men inte så mycke som jag trott. förlossningen hann jag bara in så var knodden ute.

Har bestämt mig att ge mig ut i arbetsmarknaden redan i okt, när han är 2 månader. Nu pratar jag inte som jag jobba förut, utan förhoppningsvis nått kort pass i veckan, bara för att få lite extra i kassan. Alla pengar går till räkningarna och resten av korvören går till C. Karl växer fan värre än ogräs. När han föddes kunde han ha storlek 50 och nu börjar 56 bli för litet och han är lite över 1 månad *hoja* =)

Känner att jag kan skriva "av mig" för här läser inte folk jag känner ..Är väldigt irriterad på C's pappa. Som har haft 2 snart 3 veckor på sig att gör faderskapstest och inte än gjort de! har tydligen tid imorn för att göra de. Så har karl-helvetet bytt nummer. Fått reda på att han gjorde det efter jag hört av mig och berättat han blivit pappa. Jag klagar inte på att vara ensamstående och vet att pappan inte är intreserad av C, han är upptagen med sin nya familj. Men finns alltid i tankarna att nån dag får man ett sms och bara frågan: hur mår han?..

Finns också en rädsla att han ska komma efter några år och vill bli delaktig. Känner att har han inte varit från början behöver han inte komma sen. Jag har tagit hand om han, Jag har uppfostrat, Jag har betalat allt...och har inte gjort ett skit.

Oj, blev mer känslosam än ja trott. Men har svårt att prata med nån utan att dom kastar skit på pappan. Finns en anledning till att han är pappan. Han är ingen dålig person utan dålig personlighet och val. Tänker inte krusa han.

Jag älskar min son & min hund överallt annat.. 

1, Leeer :)

2, spike snuttar på amningskudden

     


Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:
Besökslogg:
Totalt 7 besökare

Jenny K34
2010-12-07 08:11
Djurvärld M15
2010-11-16 18:57
Xicat M42
2010-10-19 17:04
Budda K68
2010-10-08 07:17