Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Belgarläger

2009-05-25 15:15

 

 

Då är vi hem kommna från årets Belgarläger i Sävsjö. Vi åkte ner till Sus på Onsdagskvällen direkt efter rallylydnaden. Det var sista kurstillfället. Och Linda hade ställt upp en "tvälingsbana". Och hade vi gått den idag hade vi fått godkänt. Hade vart kul. Ni ska vi träna vidare och evuntuellt hitta nån att träna med så vi kan tävla och komma vidare.

På torsdagsmorgonen gick vi upp vid 8 och gjorde orning oss och packade orning bilarna och åkte ut till klubben i Sävsjö där vi skulle vara. Vi äte frukost och går igenom vilka som ska vara med i sök eller spår gruppen. I år så skulle vi vara i spårgruppen. Första dagen var det bara jag, Sus, och Adina som körde med Bella, Niki, Achilles och Brigg. Resten av dagarna blev vi några fler. Veronica med Nico som kom ända från Oslo för att vara med. Sedan Lotta och Gisel med deras två Malle hundar som jag inte rikigt kommer håg namnet på. Och Hanna och Rosmarie och Soya.

Vi har haft ur trevligt och jag har lärt mig super mycket. På kvällarna har vi grillat och supit... haha...
Jag och Jonas och Adina sov i husvagnen och alla andra sov i husvagnarna. Vi hade besök varje morgon av en kråka som hade psykiska problem eller nåt. Han försökte hacka sig in och krååkade. Varje dag kom han vid samma tid. Det var helt sjukt! Det lätt liksom som det var en människa som stod utanför och bankade. Så klockan 5 varje morgon satte hundarna igång och skällde. lagom kul när man gick och la sig sent. Men men det var lite kul ändå.

Sista kvällen så hade vi vår obligatoriska kubbkväll. Det var sökgängen mot spårgänget och det var var vi i spårgänget som vann överlägset. Vi brukar psyka det andra laget och dom oss... eller hur säger man? Men deras lag var ganska tysta.
Tyvärr var inte Per -Inger med oss i år. Han lever inte längre. Han var så dålig förra årets läger så han dog några dagar efter. Men han finns ibland oss ändå och alla minnen lever vidare. Och i våra tankar.

 

 

Nu så ska vi snart åka till Jonas föräldrar för hans pappa fyller år... Får berätta mer om lägret nån annan gång.



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Budda K68
2009-06-03 19:41
Hammnehög M43
2009-06-03 18:56
Gucci M42
2009-06-03 18:54
sussie K50
2009-05-28 09:12