Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Upphittade ensam liten hund

2008-05-22 20:13

 

Jonas var ute med Niki, och jag var i köket och diskade då jag hörde ett så konstig ljud. UUUUgggooooo! lätt det, det var bella hon stod i fönstetret och beskådade när henne lilla brbis var ute med husse och lekte med grannens hund det var ute i en timme ungefär så jag passade på att gå ut med sopporna och då kom Nii springande när hon fick synn på matte. Vi stod kvar och pratade då en liten ensam hund kom gående. Vi stod kvar ett tag för att vänta om vi såg nån ägare men efter ett tag blev vi lite oroliga då ingen verkade leta efter hunden så vi gick och letade och hunden följde efter oss så snällt.... Vi hittade ingen och ingen vi kunde fråga heller. Ingen av oss hade heller mobiler med oss tyvärr...  Det kom några som vi kunde frågade men de visste ingen det heller sedan kom ett äldre par och de visste vart han bodde och vem som va ägaren så det vissade oss.... Men porten var låst och vi viste inte vad vi skulle göra. Jonas ställde sig och knackade på ett fönster. Det va nog lite rädda för de kom ut bådda mannen och kvinna men vi bad om ursäkt och de förståd de visade vart hunden bodde.
Vi knackade på men ingen öppnade, vi hörde att det var nån i lägenheten. Tills slut så öppnade han, mannen som var överlycklig över att se sin hund. Han va lite påverkad av alkohol, hade svårt att gå stackarn... Vi var glad att vi hade hittat ägaren och han frågade vad han kunde gör för oss men vi sa att det behövs inte. Vi gick i väg och var nöjda. Det var dagen gärning. Jag hade varit vetskrämmd om nån av mina hundar hade kommit bort. Vi var så förvånade att det inte var nån som var ute och letade... Vi viste ju att ägaren bodde i närheten. Att han bara har kommit bort för han hade sele på sig men inget koppel. Han kanske smet eller nåt. Vi var ute och letade över en timme ,trötta och belåtna gick vi hem och niki somnade som en stock. Trött tjej!

Mamma var här och hälsade på. Vi tog en promenad och köpte glass och satt ut ei värmen och njöt med voffarna. Mysigt! De visade allt det kunde när hon var här... skit ungar!!! Sedan har jag vart ute och tränat med bådda var och en. Bella gör framsteg för var dag som går.
Vi var ute och tränade vid skolan då de kommer en tant med sin hund som oxå helt plötsligt ska träna där jag är .Så jag tänker äsh vi tränar på. Det här är en träning för oss oxå.  Jag går undan lite och försöker träna med bella men hon har lite svårt att koncentrera sig men det går jätte bra hon gör inte så mycket och vi går förbi de lite och dom försvinner då går vi typ 200 meter och då kommer det en gamal man med sin hund så vi går utand något men han börjar prata med mig så jag går lite närmare varandra vi står kanske 10 meter ifrån varandra och jag säger till bella- jag bestämmer att vi ska stå här du står stil... och hon står stil drar till lite i kopplet men jag dra tillbaka och hon står där bara och gör ingenting och jag e nöjd vi gåt vidare och är stolt över henne nu.



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Djurvärld M16
2008-05-28 20:43
Jerka M41
2008-05-27 18:14
vargen94 K29
2008-05-26 11:54
Ruby River´s K56
2008-05-23 22:15