Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Valpspråk/beetende kurs

2008-05-24 14:42

Kom just hem från hundens hus då jag och Niki har medverkat i en valpspråk/beetende kurs tillsammans med fem andra valpar i samma ålder. Plus att vi har haft omkring 40 elever som har tittat på och förmodligen lärt sig lite om valpspråk och de olika raserna hur det skiljer sig. Jag har lär mig jätte mycket om min egen hund och vad hon klara av. Det gick hur bra som helst. De dom har sätt på Niki är att det är mycket "go" i henne, hon kan leka bra med andra hundar. Lydig på inkallning bla annat. Det ställde även ut en äventursbana med en " stor nos" en leksakshund med stora ögon den kunde man kampa med =) Sedan var det en hund som skällde även det var en leksakshund, den gick hon fram till men va ändå vaksam mot den och sökte skydd hos mig. Hon satte sig bervid mig och sökte skydd och då avslutade vi det hela.Vi var nöjda. Sedan var det en tallrik med buljong de kunde man äta sa niki mums. Och även en tallrik med blod, det kunde man oxå äta.  Berättar mer då jag ska åka... Trevlig helg!!


Hmmm fortsättning :
Vart var jag nu ?!
Va kom vi fram till? Att hon var jätte trevlig och att vi ska träna på att ha kvar den fina kontakten vi har genom lite lek och sånt. Sedan så ska hon träffa trygga stora hundar som kan ta ner henne på jorden lite. De sa inte direkt dom orden men det va så jag uppfattade det. De var kul och se deras språk. För när vi kom ditt så satt vi och väntade på de andra då kom det en liten hund som hon var ivrig på. Det var en lite "frise". Den tyckte hon va lite läskig. När vi sedan släppte de lösa så ville han inte leka med henne, han var avaktande och hon va inte intresserad av honom sen när hon märkte att han inte ville leka. Det var duktigt av henne!

På kvällen åkte vi till svärfäräldrana och grillade. Och kollade på eurovison, jag hejjade ju på spanien hahhaha den va jätte bra juuuu! Vi sov över och åt en jätte god frukost/lunch med ägg och allt möjligt.... Stråland sol så vi käkade på verandan. Sedan tog vi ut hundarna för promenad vi gick ner till båten där vi möte polisen. Någon hade försökt att stjäla en båt på en för liten trailer och trailen hade fått punka... haha! Bella ville bada hon var jätte sur när hon inte fick bada. För det var inte en strand där vi var utan det var en skena där man skulle dra ner båten och det var inte ett  så lämpligt ställe att bada på. Hon fick doppa bena iaf... Vi gick ner till båtbryggan och tog en glass. Sedan givk vi hem igen. Väntade på Mange för vi skulle åka köpa födelsedagspresent till svärfar. Vilken tid det tog alla var bakis och jätte trötta. Vi hittade ingenting. Det fick bli golfbollar och en lacost tröja. Han blev jätte glad för presenterna. Jag gjorden en hallon tårta till han. Sedan han klockan bli 10 så vi åkte hem. Det var en lång och intensiv helg. Hundarna var helt sluta efter ha sprunigit ute.

 



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 4 besökare

Klang M35
2008-06-24 12:33
Ruby River´s K56
2008-05-26 21:01
vargen94 K29
2008-05-26 11:59
ahlare M42
2008-05-25 18:57