Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

2 filmer

2010-03-04 17:19

 

 

Hej bloggen!

Det var ett tag sen men det är säkert ingen som saknat oss eller? haha!
Har lagt ut två filmer på hundarna under roliga filmer som ni kan gå in och kolla på om ni vill!!

Hoppas alla ni andra mår bra? Själv är det helt okej har vart ute och joggat med voffarna idag och igår. Det är så lyckliga så speciellt Thelma. Ni skulle ha sätt dom efteråt dom låg helt utslagna i sängen med bena i luften. Sover era hundar oxå så? Eller är det bara knasiga Belgare som gör det?

Nu vill vi att all snön ska försvinna så vi kan träna lite och uppdatera bloggen lite. Annars är det ju bara det gamla vanliga som händer och det är ju så tråkigt att läsa om eller?

För övrigt är det inget som hänt tror jag? Eller? Jo kanske att Thelma kommer på inkallning nu mera och det är ett stort steg framåt medans det är två steg tillbaka vad det gäller hund möte... Kanske inte så konstigt med alla ohänsynliga människor med sina lösa hundar. Heter det så föresten?
Eller har jag hittat på ett eget ord? Jag brukar ju vara bra på det.

Som t ex igår under jogging rundan kommer 3 svarta lösa hundar fram springande till Thelma. Hon gör inget mer än att skäller och gör ett utfall. Dock har jag redan försökt att ta tag i saken och försöker få iväg hundarna utan resultat. Men till slut sticker dom iväg till sin husse i medelåldern. Jag blir skogstokig ska jag tilläga och skriker på gubben som inte gör nånting bara väntar in sina hundar utan att kalla in eller nåt. Skriker nåt i stilen med att hur kan han vara så hänsynslös bla bla bla och kanske jag ska släppa min hund om han inte kopplar sina hundar var på han svarar gör det!
Jag går i mot honom för jag ska åt det hållet han står och han säger det där måste du ta tag i. Allså att min hund gör utfall och är skiträdd för att hans hundar kommer springade mot min?? Ja säger han. Ja det är ju inte lätt när såna som du gång på gång förstör min träning genom att inte ha koll på era hundar. Och min träning blir förstörd. Hans försvar var att jag trodde ingen skulle komma. Dumma dumma gubbe jag tyckte dock lite synd om honom för jag var flyförbanad och han vågade knappt öppna munnen. men det ska han ha eller?

Alla hundar vill inte hälsa på alla hundar och speciellt inte när okända hundar springer fram till dom. Varför kan inte andra hundägare förstå det?



Kommentarer

2010-03-04 18:34:36
Jag ska kika på dem.
Ute och springer. Är du så flitig?

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 7 besökare

Hammnehög M43
2010-04-11 19:15
Ruby River´s K56
2010-03-12 23:17
Catharina K38
2010-03-11 06:52
Gucci M42
2010-03-07 08:31