Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Glömde blogga igår...

2008-11-07 10:51

 

 

Igår natt allså natten till Torsdagen var en rysar och jag så svårt att somna nu för tiden mitt huvud kan inte koppla av även fats jag är jätte trött.. Mycket att tänka på hundar, hemmet, träning, resa, jobb, pengar ja ni vet det vanliga. Mitt problem är att jag inte kan släppa det och går och grubblar och grubblar så håller på bli tokig. Letar efter en res väska och necessär till Thailand då det inte är så långt kvar innan vi åker och orkar inte vara ute i sista sekund som vanligt. Jag vet ju att jag får låna väska och så men det är ju alltid kul att ha en egen snygg resväska som tex en rosa som jag alltid velat ha men dom är ju så förbannat dyra iaf för min budget just nu. Måste spara så mycket det går.

 

Men i allafall så blev det inte så mycket sömn och det gjorde det ju inte bättre att Jonas låg och snarkade och var täppt i näsan. Han hade feber på natten så han fick gå upp och ta medicin och sånt. Jag gick och la mig på soffan med mitt täcke och kudde strax efter kom Bella med och la sig på kudden hon med och vi låg och snozzade... Hon myser så hon gör ett så gulligt ljud. Det finns inget härligare än att ligga brevid då. Men där kunde jag inte ligga så länge.. Låg bara och vred och vände på mig. Så det blev tillbaka til sängen igen. Och där låg Niki helt utmattad. Försökte flytta på henne och då blev hon sur och stack. Men hade precis somnat så vaknade jag av att hon la sig på mig den skitungen. Men jag flyttade faktist bort henne för hon är inte så smitig om man säger så. Sov nån timme och sedan ringde väckarklockan. Jag passad då på att gå upp tidigt oxå. Bella hade lagt sig mellan mina ben men hon är så försiktig så henne märker man inte ens att hon har kommit upp..


Går ute med Snäckan först och binder upp henne för att lägga ett spår till Bella. Passar då på att träna Niki att vara fast bunden i ett träd medans jag kan gå och göra nåt annat. Och ska man träna bevakning så binder man ju upp hundarna. Eftersom jag vill köra bevakning senare med henne.

Sedan tar jag ut Bella som får spåra lite och vi kör lite klicker inlärning och sånt. Tränar även på att jag kan stå och prata med en man utan att hon behöver försvara mig. Det gick ganska bra och hon förståd ganska snabbt att det var lungt. Hon gjorde några ryck men jah tror mer det var för hon ville kolla av honom och hälsa.

Sedan gör jag orning mig och går över till Farmor där kusinen är (ruby river´s här på djurvärld) och vi åker in till gamla stan och kollar lite och fikar och så kom faster in och fikade med oss oxå.
Sedan åkte vi hem igen för att fika och då kom Rickard förbi med hundarna (Monsieur Salut'spå djurvälrd)

Jonas körde Sussi till båten för hon ska först till Finland och sedan till Estland på utställning. Och hon ska träffa Bellas valp Nitro.... Åh vill oxå se honom ju..

Sedan blev det en sen kväll även fast jag var så trött..



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Gucci M42
2008-11-07 20:20
tazza_1 K60
2008-11-07 19:43
Dundas K37
2008-11-07 12:17