Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Vad skulle ni göra?

2009-01-21 18:24

 

Jag har inte haft nån motivering till nånting på siståne... Så jävla jobbit att känna sig så jävla depprimerad... ursäkta språket. Många har säkert märkt att jag nte skrivit på länge och berättat om vår vardag.  Vad ska man göra?

Jag skulle gå ut på eftermddagspromenad med Bella då det kommer en liten dvärgspudel och ska nosa i Bellas rumpa. Jag försöker att stoppa henne innan hon får för sig att bitta ihjäl hundjäveln. Jag försöker få iväg hunden men han fräser och går mot mig och bitter mig i benet.  Aj.... Försöker få bort den från Bella för hon är inte bekväm med att ha hunden i rumpan på henne. Och jag vet vad han kan göra och jag vill inte att hon ska skada den lilla lösa hunden. Inte för att hon vill skada den utan för att hon är rädd för lösa hundar eftersom hon har blivit på hoppad förr... Men tills slut släpper jag ut henne i kopplet för att hon ska säga ifrån och jah tänker det får väl bärra eller brista. Det får gå som det går. Men hon rytter till och markerar att han ska backa. Men han tjaffsar tillbaka men hon rytter till och han backar faktist men är tammefan tillbaka i nästa sekund. och jag för söker gör allt för att skaka av mig honom. Bella försöker hoppa upp på mig men det är väl mer för att lugna ner mig som är helt uppe i varm för att få iväg hunden. Medans hon är cool och sätter sig ner och kollar på mig hela tiden hon lägger ansvaret helt och håller på mig och  det är jag jätte glad för. Vi går upp mot vår port där vi bor och skakkar av oss hunden. Puuust men jag är fan lite skakkis av den andra hunden han var så agro mot mig. Jag berömde iaf Bella att hon var dukigt och hon blev jätte glad....

 

Den där hunden verkar springa omkring här i området. Jag hoppas slippa stötta på den igen. Va ska jag göra då? Den vägrar ju att gå sin väg och står och luktar i Bellas rumpa... Vad skulle ni göra? Tänk om Bellas skulle skada honom eller nåt?



Kommentarer

2009-01-25 12:50:05
Ja, du vet vad jag skulle ha gjort....

Kram
Sussi
2009-01-21 18:32:40
Ringt polisen, så dem hade fått hämta den och sen fått höra av sig till dess ägare och förhoppningsvis ge dem en varning eller nå, för hunden ska inte springa lös sådär.. Vi råka ut för en stor hund men hero tyckte det bara var roligt, men denna var inte agressiv så, skulle bara visa vem som bestämde och hero gick med på det. Ringde först de jag trodde ägde hunden, men fick inget svar men till slut träffa jag några som visste, visa sig att han hade rymt..

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 8 besökare

Evianna K37
2009-01-28 11:24
Klang M35
2009-01-27 23:08
Ruby River´s K56
2009-01-25 22:42
Djurvärld M16
2009-01-23 05:32