Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

"min hund är så snäll så"

2009-02-12 15:25

 

Hej å hå va tiden går och det är redan Torsdag. Ska bli skönt med helg nu tycker jag minnsan.

Ska ni göra nåt kul i helgen då?  Med tanke på att det är Alla hjärtans dag och så.

Vart i stan och vart hos läkaren han är en rolig gubbe han.. Visste inte att man kunde då så bra kontakt med en läkare men det berår väll på att man är hos honom en gång i månaden. Folk e ju helt galna när dom ska på och av t-banan. Trögns och stökar. Tanterna ska ju alltid på och först. Endel kärringar kan vara så fräcka asså. En tant sa till en tjej kan du flytta på dig så jag får sitta. Och hon sa nej det kan jag inte för jag är gravid och mår dåligt. Det syns ju inte sa tanten. Nehä sa tjejen kan ju berå på att jag har en stor och tjock jacka på mig?  Herregus säger jag bara vaffan ska man vara så jävla otrevlig för? Dessa Södermalms natter. Tror att dom har status där dom går runt i sina pälsar och dyra väskor och tror dom är vackrast och äger hela värden. Finns inte ord fan va arg jag blev.  Aja nog om det!

 Kan säga att jag dammsög hela lägenheten här om dagen när jag kom hem idag så var det skit överallt dom hade härjat i sängen och i soffan. Bäddat i sängen för där hade jag minnsan bäddat innan jag åkte. Det är Bellas som håller på med det för hon ska gömma bollar, ben och allt möjligt för Niki sedan så ska hon ligga och vakta allt.  Gömmer era hundar saker?

 

När jag var ute med hundarna nyss så var Bredängs hela befolkning ute med sina hundar. Det är knäppt det där om man ska träna på att möta hundar då ser man inte en enda hund men när man inte ska träna och har ute båda hundarna då jävlar ska alla vara ute... haha lite roligt det där.

"Dagens  Citat: Min hund är så snäll så"  Vi är ute och det kommer en lös Golden sprigade mot Bella. Typsikt! Och jag frågar mannen om han kan vara snäll att koppla hunden eller kalla in den. Då vräker sig gubbfan ut "han är så snäll så" Jaha det spelar ingen roll hur snäll han är min hund är osäker och vill inte att din hund ska komma fram till henne. Idot. Så typiskt Golden ägare i ett nöt skall... Måste påpeka inte alla då och inget menat med Golden för jag tycker dom är fina. Trött man blir här kämpar man med sin hund och så det ska kunna gå förbi andra hundar. Så är det alltid nån bessewiser som ska hålla på. Tror att dom kan så mycket mer bara för man ser ung ut.

Ska ta och gör nåt käk shillevippen!

 



Kommentarer

2009-02-22 20:29:08
Hemi har aldrig direkt gömt nåt, allt han äger o får lägger han i sin korg :P..han är så duktig..

Min förra hund en schäfer/jämthundsblandning däremot gömde allt..dessutom snodde hon all hon kom över så ibland hittade man gamla pizzaslice i under kudden o i soffan, gamla mackor som råkar ligga på bordet i 2 minuter för länge fanns lite här o var, hittade en tom en macka i tvättmaskinen en gång, när den hade stått öppen..

väldigt olika det där måste ja säga :D
2009-02-12 19:49:40
Athos och Daisy gjorde det när de var yngre, men sen blev det så många hundar att vakta för, så de slutade med det....eller var det jag som sa åt dem att lägga av..??? =)

Nu är alla hästar bortjagade från min dator, och vi är glada och lyckliga igen!!!

Må så gott!
Sussi
2009-02-12 17:23:32
Dundas gömmer också saker.... i sin soffa, i vår säng, när jag städar hittar jag saker överallt :-)ibland har han nog själv glömt bort vad han gömt sina saker!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 7 besökare

laaban M41
2009-02-22 20:29
Staffnizze K58
2009-02-18 21:41
Gucci M42
2009-02-14 18:42
Evianna K38
2009-02-13 14:28