Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Fredag

2009-03-06 21:18

 

 

Go kväll!

LIte svårt att skriva med mysbella i famnen hon tycker att matte ska mysa med henne än att sitta hära. =)

Jag har vart inne i stan med en vän och shoppat lite... eller inte nåt speciellt direkt. Var helst slut när jag vart där inne i nån timme. Det tar verkligen på kraften och gå runt och kika. När jag kom hem var det två överlyckliga hundar som tävlade om mattes uppmärksamhet. Och jag tog ut båda två och tränade på att gå utt med dom samtidigt då Bella har lugnat ner sig räjält... Eftersom jag inte vill att bettendet ska smitta av sig på Niki så har jag gått separata promenader. Men dom måste ju lära sig att gå tillsammans. Det går ganska bra förutom att Niki drar som en tok. Möte två hundar och Bella var knäpp tyst och brydde sig inte ett dugg. Medans Niki tyckte det var lite intressant och ville fram.

Niki mår bättre idag igår var hon helt sänkt, stackars lilla gumman, Men hon hade ingen feber så det måste varit nåt skit hon har ätit ute.

 

Vi har även vart på Ikea nån timme och handlade lite smågrejjer. Det är skönt att gå på kvällen då det inte är mycket folk. Allt går mycket snabbare och j tycker det är ganska kul att följa med. Annars försöker han alltid att smitta ifrån.

 

Sur blir jag på grannkäringen med hund som niki brukar leka med, Hennes hund kommer ju aldrig på inkallningarna när hon ser våra hundar. Och hon har haft den lös ett par gånger och den har nästan varit ända fram till Bella. Och jag blir så lack för jag får sända ut fel signaler till henne så hon inte ska skada henne hund. Blir så trött på det här kämpar jag med min hund så kommer hon och förstör. Det är nästan som hon inte tro på mig att hon är så osäker så hon kan bitta.  Och så är hennes hund en tik gör det ju inte bättre. Jag tänker inte hålla tillbaka henne nästa gång hennes hund kommer lös. Hur dumt det än är men va ska man göra? Då kan jag ju lika gärna lägga ner och träna oxå? Hon har ju oxå ett ansvar att hålla hennes hund i koppel eller? Men det blir ju jag som åker på och får betala "skadan" i sånt fall..  eller? Inte det att jag vill att det ska hända men jag lackar ut på henne. Hon vet ju att jag har problem med min hund och hon har ju sätt hur hon har varit.

Hon tro stenhårt på att dom kommer att kunna hälsa så småning om... blablabla!! Så kläckte hon ur sig idag att det var så synd om Bella.

Vad är det som är så synd det undra man ju verkligen? Att hon inte får/kan hälsa på hennes hund? Det är inte så att hon inte har några hundar som hon leker med för det har hon. Och jag tränar med henne och promenara med henne och så. Vad fan menar hon med att dte är så synd om henne? Det är nåt jag måste fårga henne nästa gång. Var så förbannad så jag orkade inte fråga henne det när hon sa det.

Ursäkta för ett tråkigt blogginlägg men ibland måste man ventilera sig lite... Ha en trevlig fredag!!

 



Kommentarer

2009-03-07 08:41:10
Jag undrar också varför det är synd om Bella...??
Hon har en flock, och är nöjd med den, och visar inget intresse för att skapa nya flockar, så vad är problemet?
Förstå-sig-påare kommer du aldrig undan, men huvudsaken är att du vet vad som är bäst för din sötis.
Här funkar hon ju hur bra som helst med hanarna. Tikarna kan ju vara lite knepigare, men å andra sidan så har jag väldigt starka tikar också, och då hon själv är en stark tik, så funkar inte det så bra....det vet ju alla....det är ju likadant med oss männsikor.
Två starka kvinnor är sällan sams....

Stå på dig! Heja!
Kram
Sussi

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 4 besökare

Gucci M42
2009-03-07 09:20
Ruby River´s K56
2009-03-07 08:41
johannastr K35
2009-03-07 08:06
Cypress K56
2009-03-07 01:27