Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Lördag

2009-03-07 12:30

 Hej hoppsan!

Jonas har gått och jobbat men är snart hemma igen. Är lite besviken på honom då han har sagt att han inte skulle jobba den här helgen. Och jag vet att han inte ville det igentligen heller men han var slarvig och ringde i sista sekund och försökte hitta en ersättare men alla var uptagna. TYPISKT honom säger jag bara.....
Niki sitter här och håller huvudet på mitt lår och väntar på att få gå ut tror jag eller om hon är uttråkad. Dax snart att gå utt och promenara i det tråkiga kalla vädret....

Har lagt ute ett godis sök i hela lägenheten då det är så himla tråkigt väder ute. har tränat lite konster och myst i förmiddags. Får se vad vi ska hitta på ute.

Resten av dagen har vi inga planer änn.... Så vi får se vad vi ska hitta på för skoj. Eller om vi blir hemma och lagar nåt gott!


Vi har evuntellt hittat en bil som vi vill köpa men vi får se om j hinner bestämma sig innan det  är försent. Som vanligt... En Ford Mondeo guldfärgad men tonade rutor. Jätte fräsch!! Var lite skeptiks till färgen men den är ju inte så "gulldig" ssom jag trodde.

Får berätta mer vad som händer ikväll...Ha en bra dag!



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 2 besökare

Gucci M42
2009-03-09 09:09
laaban M41
2009-03-07 12:37