Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Torsag

2009-03-12 10:44

 

 

Här yrar snön och när man precis vaknat och ska ut med hundarna så får man ont i ögona för så vitt är det ute. Hundarna är bångstyriga en vanligt. Speciellt Niki som dra och yr iväg. Kommer inte på inkallningarna rikigt och är allmänt jobbig, Det hör väl till åldern och dom måste ju gå igenom vissa faser i livet. Sedan är Det Bella och hon är mest ointresserad i allt just nu varken hör eller ser mig. Busigare än vanligt oxå. Vet inte om det berår på all snö dom ska pulsa i och busa som gör dom ofokuserade... Vem vet vad som rör sig i huvudet på dom små liven??

Niki har gett fan i att hon ska komma upp på stolen jag sitter på och hon ger sig inte. Jag tar ner henne och hon försöker igen. Nu har jag skickat ut henne ur rummet och det dröjer inte många minuter förens hon är tillbaka. Tokfia!!

För övrigt måste hundarna trimmas speciellt Bella som ser ut som en björn av alla vinterpäls, men hon ser för söt ut för att man ska vilja rycka bort alla päls. Får vänta tills snön är borta. Niki vågar jag inte ge mig på inför utställningen så jag inte förstör pälsen. Nu är det bara en vecka kvar till kussen kommer och hämtar mig och vi åker till Malmö...

 

 

Igår var jag hos frissan och det var behövligt skönt att få det ordning gjort. Blev rikigt nöjd med håret även fast jag tog en anna frisör för min vanliga hade inte tid förens i April och så långt kunde jag ju inte vänta.



Kommentarer

2009-03-12 11:17:56
Vilka busar!!
Jag saknar i alla fall både Bella Bus och Niki-Piki-Pööö - som bara käkar snö!! haha

Kul att du blev nöjd med håret!! Du var ju lite orolig ett tag ju....

Ja, en vecka kvar!! Och tänk att det bara är "våra" hundar med!!! Hoppas nu att de kan sköta sig, så kanske både BIR och BIM går till oss!!

Här har det visserligen snöat inatt, men det har inte lagt sig nåt vidare....
I helgen ska det visst kunna bli uppåt 5-6 +grader!! weii..

Må så gott!

Kram
Sussi

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Gucci M42
2009-03-12 14:25
johannastr K34
2009-03-12 13:12
Ruby River´s K56
2009-03-12 11:17