Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

belgar helg

2008-05-05 20:32

 Då är man hemma efter en intensiv och trevlig berlgar läger i smålands skogar. Vi åkte ner på torsdag eftermiddagen och kom dit vid halv 10 tiden då satte suss igång och baka och jag höll hennes sällskap in mot natten och tidigt på morgonen gick vi upp för att åka till Sävsjö och hälsa på alla de andra på lägret. Vi inriktade oss på sök. Det började med att vi vallade en stor ruta där hundarna skulle söka sina figurander. Thelmas som inte kört sök förut med figuranter, planterade vi ut figuranterna sedan gick vi tilbacks och gick på en stig för att kolla om hon kanske tappade spåret, men ikke det hon var super duktig och jag är jätte nöjd. Är glad för alla tips och allt som vi ska träna på framöver. Niki sökte oxå men bara efter husse och det var jätte kul för hon var så duktig hon hade fattat det där på en gång. Nu måste jag hita nånstans att träna sök på.... ska leta leta!!!
Det regnade lite i helgen men vi har ändå haft ganska tur med vädret för det blev uppehåll när vi var ute. Vi har grillat varje kväll och djutit av goda drycker och massa!! hoho
Kubb har vi även spelat sök gruppen mot spår gruppen KUL!! Vi vann 2 ggr mot de men igentligen 3 men reglerna blev ändrade så det blev bara två... jajja kul va det!!! Hundarna och jag  var helt slut här hemma idag.

Niki har vart på sitt första valpkurs tillfälle idag, hon var jätte duktig de frågade om vi hade vart på valpkurs redan hhahahah jaba nääähhhh! Har bara tränat lite.. men hon är så lättlärd så det går så bra! Nu har vi massa läxa som vi ska träna på till nästa vecka.. 1.litet lysningljud, 2.sitt 3.Varsegod, 4.ögonkontakt, 5.Passivitet vet  inte om det är i den ordningen men det är bara en kom ihåg grej för att jag inte ska glömma bort det.

. Hon var helt slut när vi satte oss i bilen husse fick sitta och hålla i hennes huvud för hon lutade sig mot honom när han skulle klappa henne då somnade hon.... lillen!! Men nu är det full rulle hära hon har sputnik!!! Nu kallar sängen...
God natt!!!


Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Ruby River´s K56
2008-05-14 22:29
Anderz M41
2008-05-13 19:40
Djurvärld M16
2008-05-13 03:33
Klang M35
2008-05-07 21:06