Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

Djurakuten

2009-04-24 09:17
Har vart ner till Sätra badet och sprungit med hundarna i skogen. Får syn på en stor rottis som inte lyder sin husse så bra på inkallningarna men hunden stannar kvar. Hussen skäller ut sin hund och säger till honom att han ska komma på inkallningarna. Äntligen träffar man på "riktigt" hund folk som har lite vett! Skönt att det finns såna människor också för det är sällan man stöter på sånt här i krokarna faktiskt. Vi går vidare ner till vattnet då hundarna bara ska i och bada. Ser rottisen på långt håll men släpper hundarna som flyger i vattnet och badar. Whioo det här är livet tycker dom! Jag trodde aldrig jag skulle få upp dom ur badet med dom kom så snällt upp båda två. Sedan möte vi några hundar och jag tränade kontakt med mina och gå fint i kopplet utan problem.

Niki fick syn på en hare och sprang iväg men jag jag fick in henne på inkallningen. Första gången jag fick det när hon satt igång och jagat.

Kvällen har tillbringas på djurakuten. I eftermiddags upptäckte jag att Niki blödde och kollade va det var och då var det ett litet  jack. För när dom var ute och busade i morse så skrek Niki till men jag tänkte inte mer på det. Utan trodde bara att Bella var lite för hård hänt. Men det kan ju vara vad som helst kan ju inte vara säker att det var så.
Så det var bara att ringa djursjukhuset och åka in. När vi satt där så sa dom att det kan ta några timmar. Så det vara bara att slå sig till ro. Niki skulle tala om för alla nya som kom in att hon fanns där. I väntrummet så träffade vi en kvinna som kände igen lakken. Då hennes vän eller va det nu var hade en lakke från Humlan (Oscar). Lite kul! Tänk vad världen är liten igentligen. Det gick relativt snabbt speciellt när man hade nån att prata med i väntrummet oxå. När det till slut var vår tid så fick vi ett rum och det kom för en veterinär som fick en puss och sedan kom det en till. Lillgumman vet inte vad hon hade att vänta sig. Dom kikade lite på det och rakade och innan dom kunde konstatera att det bara var att sy och dränera. Så hon fick en lugnande spruta och somnad och det gjorde ont att se när dom blir så groggy och bara lägger sig ner. Sedan fick vi gå ut i väntrummet igen och då var det helt tomt för det hade börjat stänga. Men medans vi sitter där så kommer det en man och en dotter med en liten hund och skriker det är akut. Och han får hjälp snabbt. Jag ser att vetrinärena springer ut från Nikis rum. Jag får jätte ont i mitt lilla matte hjärta.  Det ser nästan ut som hon blir själv kvar där inne men jag är ju inte säker. Jag vill ju inte att hon ska ligga där inne alldeles ensam. Men det tar bara några minuter så kommer dom ut igen och hunden som kom in kom ut. Den hade svalt ett kycklingben som hade fasnat i halsen. Usch stackaren! Men det slutade lyckligt i alla fall och det är ju tur det. Sedan kom veterinären för att hämta oss och då låg Niki där med en handuk över huvudet för hon hade börjat reagera på lamporna sa vet. Kändes så konstigt. Så  nu är hon rakad på bogen och har sytt in dränering och går runt med tratt.
Det är både svårt att gå runt med den där för hon slår i och hon kan inte ligga ner heller. Så hon har velat ligga nära i sängen inatt. Det var trångt och jobbit men vad gör man inte för sitt lilla hjärta?
Hon hoppade till flera gånger i natt och blev rädd för tratten och jag lika så. Men hon kämpar på och det är ju inga fel på allmäntillståndet.
Hon är så pytteliten med tratten på. Ledsnare hund får man ju leta efter.



Kommentarer

2009-04-24 20:05:20
Guummman!! Men hon blir snart bra!!
Snart har vi ju både utställning och läger!! Det blir kul!!'
Hörs snart!
Kramis

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 8 besökare

johannastr K34
2009-05-03 17:13
River M53
2009-04-30 18:44
tazza_1 K60
2009-04-28 19:05
Cypress K56
2009-04-26 23:18