Offline | bellabus83 K40 | Status: 432

maj och riktigt regnväder

2008-05-14 15:57



Morgonpromenade började med att två lösa jackrussel kom springande mot oss. Jag hade niki lös och bella kopplad. Ingen ägare syndes till så långt ögat kunde nå. Det jag lyckades få de att inte gå längre fram genom att skrika NEJ ett antal ggr för det lyssnade inte för fem öre då gick jag mot dom och då backade de och kom inte närmare. Så vi vände ner till fotbollsplan och väntade på att de skulle gå förbi oss så vi kunde fortsätta vår promenad. Allt gick bra, sedan kom deras ägare som inte brydde sig ett dugg at det sprang hejvilt!! Det var en annan hund med ägare som fick vika av oxå för de var på väg fram till de med. Han som har de här hundarna är så nonchalnt (dålig på stavningen)...  Jag kan ju inte veta om de är snälla, han kan inte ta förgivet att alla hundar är snälla heller. Bella bli ju så osäker på andra hundar men hon la ansvaret helt på mig!! Duktig flicka. Niki följde tappert med oss utan att säga ett knyst!

Det ar regnat hela dagen, usshh det var bara att ta på regnbyxor och jacka och gå ut på eftermiddagspromenaden.... Bella förvånar mig dag för dag, blir faktist tryggare och litar mer och mer på henne var dag som går. Vår promenad var mysig och harmonisk, ingen drag i kopplet inget vandligt tjaffs som vi brukar ha det e helt underbart att vi har komit såhär långt redan. All tips och sånt som jag fick på belgar lägret har ag tagit med mig och blandat i op och hittat ena lösningar för att det ska fungera och det gör det, svart på vit. Sånt som jag har tyckt vara omöjligt. Men saker och ting som har hänt kanske har hänt för en andledning för jag har blivit en mycket starkare person och vet hur underbara människor jag har bakom mig som jag vet skulle hjälpa till vad som en händer... Vissa vet vad jag pratar om vissa inte men det är inget jag vill skriva om hära...


Ju mer hon får träna hjärnan ju mer går det att få kontakt med henne, hon söker kontakt med mig hela tiden , "frågar om lov" går fot och allt i den stilen. Stolt är jag över henne nu.



Kommentarer

2008-05-14 22:00:09
...och ännu stoltare blir JAG!!
Härligt, tjejen!!! Bättre och bättre dag för dag!!

Kramis
Sussi

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Djurvärld M16
2008-05-28 20:43
viper M28
2008-05-16 14:37
Ruby River´s K56
2008-05-15 18:54