Offline | Ejlila K40 | Status: 4

Om mig...

2009-03-29 11:43

Jag tänkte skriva lite om mig här nu då.

Jag är en djurmänniska ut i fingerspetsarna, det bara är så. Redan när jag var liten så samlade jag på djur även fast jag inte fick för mina föräldrar. Försökte rädda överkörda ormar och grodor och tog hem katter jag hittade på vägen och så vidare.

Jag har haft ett "jobb" i mitt vuxna liv som jag trivdes jättebra med, och det var när jag jobbade i en djuraffär. Helt underbart var det, precis mitt element, men tyvärr så har inte han som har djuraffären här hemma råd att anställa nån, annars skulle han anställa mig på en gång har han själv sagt.

Jag skulle gärna vilja ha både orm och råtta men jag kan inte ha en orm för att jag skulle inte klara av att mata en orm med en råtta :o( Och en råtta vill inte sambon ha, så man får lixom anpassa sig, dessutom skulle det nog int funka så bra med en råtta ihop med mina hundar heller, för dom har ganska kraftig jaktinstinkt i sig också.

Jag passade en väns leopardgecko ett tag det älskade jag! Köpte pinkisar till henne som hon skulle få som godis. Jag trodde jag hade köpt djupfrysta, men icke!Dom levde upptäckte jag när jag kom hem!! Åh fy fan va jag grät när hon åt dom... ush, dom pep juhe!! Nej det kommer jag inte göra om.

Samtidigt som jag är en sån djurvän så är det lite konstigt för jag avskyr allt som har med insekter att göra! Spindlar får mig att bli paralyserad och gråter, tex... Bara jag ser myror på TV:n så kryper det i mig och jag blir illamående.

Jag har en inbyggd respekt för alla djur av någon anledning. Som när jag började på djuraffären, åh herregud! Det tog över en timme för mig att göra rent en bur med möss, för jag vågade knappt ta i dom haha.. jag var, inte rädd för dom men rädd för att bli biten, men efter ett par dagar så tog det ca 2-3 minuter att fixa burarna, så man vande sig om man säger så :o)

Jaa nu vet jag inte vad mer jag ska skriva.. Det var väl lite kort om mig och min erfarenhet med djur. Jag kan ju också tala om att jag är uppväxt med djur, har alltid haft djur omkring mig, antingen hund/ar eller katt/er men oftast både och. Jag har väldigt svårt att tänka mig ett liv helt utan djur... Det finns inte i min värld, nått husdjur måste jag ha hela mitt liv känns det som.



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Catharina K38
2009-07-26 15:26
Dundas K37
2009-04-01 13:37
Hammnehög M43
2009-03-31 12:14
Gucci M42
2009-03-30 17:56