Offline | johannastr K34 | Status: 21

Måndag.

2009-03-30 08:21

Oj, det var en veckan sen jag uppdaterade.. Jag är slarvig när det gäller uppdatera bloggen.. Jaha, vad har hänt i veckan??


Idag: Sitter här och uppdaterar, vaknade vid 8.. gick ner till tvättstugan sen satte jag mig här.. och här sitter jag.. ;)


Förra veckan..

Måndag: Åkte till skolan och tog det lugnt.. städade lite med Angelica.. :)

 

Tisdag: Gick upp tidigt, gick till maskinhallen och lånade en minibuss.. Vi skulle åka på studiebesök hos Aleskogens hunddagis i Halmstad.. När alla hade kommit och så, då åkte vi.. Desireé körde och jag "läste" kartan.. Vi hittade till Halmstad.. men sen inne i Halmstad körde vi runt i 45 min innan vi hittade hunddagiset.. Haha.. Efter hunddagiset, åkte vi runt en stund o så.. vi åkte till Tylösand och så.. Vi hittade Tropikcentret när vi åkte runt så dit gick vi in o så.. haha. . sen bar det iväg hemåt igen..

 

Onsdag: Jaha, va hände då? Jo, skolan.. sen inte mkt mer...

 

Torsdag: Skolan, som vanligt.. Hmm, pappa kom och hämtade mej i skolan.. lilla Dundra var med.. Hon blev Sååå glad av att se sin mamma.. :)

 

Fredag: Hmm, då var jag hemma hos mamma och pappa.. tog hand om hundarna och tittade på tv.. haha! Åkte och hälsade på mormor gjorde vi oxå.. hon är på sjukhuset.. En tumör i magen. Opererad och så.. vi får se hur det blir med allt..

Lördag: Uppvisning i Sävsjö med hundarna. Mamma hade med sig Jizza och jag hade lilla Dundra så klart.. Fast Dundra skulle inte vara me på uppvisningen, det var bara Jizza som skulle.. Eller inte bara hon utan, Rocky, Arrax, Totte, Chico var med oxå.. Det var mycket folk.. Dundra hade mycket att göra.. Kolla på folk, hundar och allt möjligt.. Hon hittade en massa kompisar som hon ville nosa och leka med.. Bland annat två Grand Danois, rhodesian ridgeback, boxrar, Jack Russels, Golden retriver, Cocker Spaniel och många många mer..
Ni som vet att jag har problem med att Dundra är osäker mot människor och sånt.. HON var jätte duktig.. Det var verkligen många som kom fram och ville hälsa.. och så klart fick dem det.. Bara bra.. :) Super duktig liten Dundra hade jag med mig..
Men det var inte bara människor och hundar vi såg..
Vi såg: Rullatorer och tanter, Barnvagnar, En permobil, Barn som sprang runt, Rullstolar, bilar... det var lite av vad jag kommer ihåg att vi såg iaf.. Men många barnvagnar såg vi iaf.. Och Dundra var jätte duktig.. Hälsade på barnvagnarna utan problem. det var inte läskigt alls.. :) Ja, va ska vi skriva mer om lördagen..
Joo, vi åkte hem till hundarna, tog ut dem på en runda.. Sen åkte vi igen..

 

Hem till Adina och Peter.. Pappa skulle hjälpa dem med datorn.. dem hade fått virus.. så, när vi var där så blev ju deras lilla Elsa jätte glad och lekte med mig så klart.. visade mig en massa saker, sen blev hon pippi långstrump.. haha.. Söta lilla Elsa.. ;) Sen på kvällen blev det tacos.. :) TACK ADINA!! det var gott.. och mysigt att va hemma hos er och umgås.. Innan tacosen så fick jag en lektion av Adina hur man skär lök... hah.. så nu kan jag det.. ;) Ingen mer undanflykt.. haha.. Sen blev det så klart en massa prat och så..
Mysigt iaf!!!

 

Söndag: Mamma o pappa åkte till Brukshundsklubben och jag var hemma och tog hand om hundarna.. orkade inte följa med till Sävsjö.. hah. . Sen kom mamma o pappa hem.. åkte nästan direkt igen.. dem åkte till morfar och hämtade upp morfar och mammas bror.. åkte iväg till mormor på sjukhuset. . Jag ville inte följa med.. Tycker inte om sjukhus..
Men men, sen på kvällen efter att dem hade hälsat på mormor så kom dem hem till oss och drack kaffe, sen åkte morfar och mammas morbror hem.. Och mamma började laga mat för att pappa sen skulle köra mig till skolan..Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:
Besökslogg:
Totalt 6 besökare

Ruby River´s K55
2009-09-29 23:02
whiteparthenos K56
2009-09-18 10:02
Jenny K34
2009-04-19 23:45
Hammnehög M42
2009-03-31 12:14