Offline | johannastr K34 | Status: 21

Måndag!

2009-02-23 17:13

Vad har hänt idag?!

 Gick upp ur sängen kl halv 7 för att göra mig iordning ut med hundarna en snabbis och sedan iväg med mamma till nässjö och min praktik.. Åker med mamma så släpps jag av vid praktiken och mamma åker till sitt jobb..

Kom till praktiken som är på ett hunddagis.. Välkomnades av hundarna.. Satte mig på golvet och gosade med dem hundarna som vad där vid halv 8.. Sedan vid 8 tiden kommer resten. :) När klockan blev 8 och jag satt på golvet och gosade med Kaxi ( Golden retriver), så kom Bertie och Nikki :) Överlyckliga att det är måndag.. Såg mej sitta på golvet, hoppa på mig .. sätta sig i mitt knä "Här är vi, här är vi"..

 Ja, sen fortsatte dagen.. promenad med alla hundar och människor.

Sedan hem vid 2 - halv 3 tiden, fast det blev lite senare.. för vi kom inte ut på sista promenaden som vi skulle.. Jag och Sabina bakade en kaka som tog llängre tid att göra än va vi hade tänkt.. heh..

 Mamma och pappa hämtade mig på praktiken, vi åkte till affären och handlade lite hundmat och middagsmat.. Åkte hem..
Hundarna blir så klart överlyckliga när vi kommer hem.. så det tar en stund att "komma in" hah..

Sedan börjar mamma med maten :) Potatismos och kyckling med wokgrönsaker och morötter.. Gott!! Ett stort + till mamma för såå god mat..

Medans mamma lagar maten så gick jag ut med mina UNDERBARA HUNDAR... ut på "våran" promenadväg i skogen.. Quinnie och Dundra fick naturligtvis springa lösa.. Man brukar aldrig träffa någon där ute i skogen.. hha.. men just idag så kom det en man med en Dreverkille i rullkoppel!!
Mina lösa hundar vill så klart dit.. Quinnie lyssnar ju iaf och jag får på henne koppel, men Dundra den lilla BUShunden... springer fram till drevern och vill busa... jaa.. jag försökte få tag i lilla Dundra som lekte med en galen dreverpojk.. Mannen som hade rullkoppel hade inte fattat saken med "stoppknappen".. Jag sa, "kan du inte hålla in knappen??" Mannen sa, "oj, är det en knapp där?"
haha, ja ni förstår säker hur skoj hundarna hade.. men efter mycket om och men så kunde vi fortsätta rundan.. :) Utan dreverkillen.. hah..

 Ja, kom hem och möttes av morfar som hade känt matlukten och kom för att äta middag här.. :) Mysigt med lilla morfar på besök ibland.. :)

 .. va har hänt sen? jaa, datan så klart.. haha!!! Så nu sitter jag väl här resten av kvällen, flyttar väl över till tvn senare.. hah.. .

 

Kram på er! <3



Kommentarer

2009-02-23 19:06:09
haha gubben som inte visste att han hade en stopp knapp.. Den var rikigt bra! typsikt gubbar...

Det låter som du hadr fullt upp idag =)

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 4 besökare

Ruby River´s K56
2009-02-23 21:09
laaban M41
2009-02-23 19:30
bellabus83 K40
2009-02-23 19:06
Jenny K34
2009-02-23 17:23