Offline | johannastr K34 | Status: 21

Lördag!!

2009-03-21 13:41

Jaha, har hänt i veckan då? :P Jag som är lite dålig på att blogga.. :) Ni får veta efteråt.. hehe

 Jaa, i tisdags kom vi till skolan då.. Plockade in sakerna jag hade med mig.. Duschade lite senare på kvällen.. så skönt.. Lilla Dundra fick följa med in som vanligt.. Hon la sig på sin pläd jag tog med mig in.. trodde inte att hon skulle lägga sig och slappna av.. Men det gjorde hon.. :)
Sen blev det lite promenader på skolans område.. sen tv och sova senare..

Jaha, onsdagen då... Skolan började kl 13.15.. :) Skööönt.. Lite slödag innan skolan.. Jag gick upp kl 07.30 för att ge Dundra mat och rasta henne lite.. Gick en runda på morgonen in och gick direkt ner till tvättstugan och satte igång en maskin.. Sen tv .. tog det lugnt hela morgonen och dagen.. :) Skolan sen vid 13.15 då, klart vid 16.30.. Hem till Dundra och ut igen på en liten promenad.. ta det lugnt resten av dagen.. hehe.. :) sköönt att vara på skolan ute i skogen.. :) Passar mig och Dundra helt perfekt.. :)
Jag badade Dundra på kvällen.. Så SKITIG var hon.. vattnet var BRUNT!! haha.. så en badning behövdes.. heh..

Torsdagen.. Gick upp vid 06.30.. ut med dundra på trädgården så hon fick kissa av sig lite, fixa maten till henne.. Äta frukost och sen en liten promenad på morgonen..  Skola vid 8.00 - 15.00.. Promenad med Dundra efter skolan.. Sen packa mina saker för att pappa skulle komma och hämta mig så jag kunde komma hem till underbara Quinnie och dem andra hundarna så klart.. :)

Fredagen.. Hmm, gjorde ingenting på hela dagen typ.. eller joo.. gick runt och plockade iordning hemma åt mamma lite.. när mamma kom hem så åt vi lite.. sen vetten med alla hundarna.. Spruta! Sen åkte vi hem med alla hundarna utan Jizza och Dundra.. vi åkte tillbaka till Sävsjö för att sätta upp lite affischer ang Hundens dag i sävsjö.. :) Jag och Quinnie ska nog vara med och visa upp lite.. Dundra ska så klart vara med den dagen oxå.. hehe..

IDAG... Hmm.. inte gjort så mkt heller.. Dammsög hela huset.. fixade alla sladdar vid datan.. Sedan vid 11 så gick jag och mamma upp till samhället med Toppzie och Dundra.. Mamma gick in på seconhanden och jag satt ute och kollade på folk med Dundra.. Gick kanon..
Sen gick vi vidare till affären.. Satt ute och åt glass och kollade vidare på en mass folk.. :) ahha..
sen gick vi till kiosken.. satt där och kollade på folk.. hahha!!

GICK KANON!!! Duktiga Dundra gumman!!

Kram på er.. som har orkat läsa allt.. ;)



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 3 besökare

Hammnehög M43
2009-03-31 12:14
bellabus83 K40
2009-03-23 10:01
Ruby River´s K56
2009-03-22 08:54