Offline | Ikadika K35 | Status: 57

Pizza Slices

2009-09-22 16:31

Igår var alltså min lediga dag.Klippte och badade en hund vid 10.00.Det gick bara bra.Och fin blev han också.Efter det så for jag och Kurtan till min kompis Emelie och hälsade på.Hon och hennes pojkvän har nyligen köpt en valp,en tik.En blandning av en svensk lapphund,border collie och en annan ras som jag inte kommer ihåg vad det var.Hur söt som helst.Dem har dessutom en dvärg pinscher tik.Dvärg pinscher var i hög löp så Kurtan hade fullt upp att lukta överallt.Vi stängde in henne i ett rum,man vill ju inte att en oönskad parning sker.

Jag hade varit på "drive in" på max och köpt oss lite käk.Efter maten så satt vi i gång att baka hundpizzor till mitt café.Haha Hundarna satt i köket och dreglade.Det såg och luktade faktiskt gott.Men hur det smakar,vill jag nog inte vet..(?).;) haha.Tror inte att det är såå gott.Kurtan fick sig en smak bit och han konstaterade att det var utsökt! Så det blir tummen upp.

Har haft besök på cafét i dag..Det gillar vi! :) Först klippte jag klorna på en labrador.Det gick bara bra.Inga som helst problem.

Efter kloklippningen kom uppfödaren som ska prata om labradorer på fredag. Hon hade med sig sin tik.Otroligt söt labbe tik.Vi tog en promenad med hundarna för att kolla på bästa stället för uppvisningen.:) Trevlig matte var det! :) Det ska bli otroligt spännande och intressant att få lyssna om labben.

En man med en jack russel kom förbi.Hunden fick smaka på en metzeetallrik som gick ner utan problem.MUMS! :) hihi.

Imorgon vid 10.30 har jag en klippning.Det går verkligen bra med hundvården.Man blir verkligen glad! :)

 

Nåja gott folk.Ha en trevlig tisdagkväll nu i höstmörkret.Ta och tänd lite ljus och unna er själva för en stund.Varför inte en filmkväll? Det hade jag tänkt göra.Eller om ni,kvinnor,har ansiktmasker.Varför inte använda dem? ;)

 

Bye bye sweethearts!

 

 

 



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:

12...7



Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Djurvärld M16
2009-09-23 19:46
Gucci M42
2009-09-23 19:14
Catharina K38
2009-09-23 14:06
Hammnehög M43
2009-09-23 13:03