Offline | Ikadika K35 | Status: 57

Ikas lediga dag.....

2009-09-28 20:47

...började med en varm dusch,eftersom det nu har börjat bli riktig höst.Kallt och regnigt med en smula blåst.Hujja.Huttrade igenom promenade med Kurtan.Han däremot skuttade glatt mellan träden.Tänk om man hade haft samma tankar som hundar."Gud vad roligt det är och vara ute i kylan".Det är som uppfödaren till labradoren sa under raskvällen."Labben bryr sig inte om det regnar eller är snöstorm.Dem tycker det är lika roligt ändå"..Vilket tänkesätt egentligen.Haha.:)

Tänk om vi skulle tänka då det är -30 grader (som det kan bli här uppe):"Gud vad roligt det är när det är kallt ute! Jag fryser mina fingrar av mg.Men det bryr jag mig inte om.FÖR DET ÄR SÅÅÅÅ ROLIGT WIIIE!!!" Haha.Det kallar jag att vara positiv..Visst försöker jag att alltid vara positiv..Men det är svårt när det är kallt,regnigt och blåsigt.Men hunden måste ut.That's it! 

In i bilen på en gång och iväg till Gammelstan för att hämta upp my best friend Emelie och hennes hundar..Iväg till storheden för att shoppa lite hårfärg..Ja jag eränner,det blev lite annat också.Men vad då? Vi är ju tjejer.Vi har ett shoppingmani.:P Ser vi något snyggt eller något vi behöver,då köper vi det! Finns inget mer att säga på den fronten.Haha.In på MAX för att köpa dagens lunch och sedan en sista shoppingvända innan vi körde race till mig.haha.Så kan det bli med mig bakom ratten..Ojoj.:P Men jag håller mig till hastigheten! Så det så :P

Emelie färgade mitt hår..Så now I'm black.Men vi hann inte göra blonda och röda slingor eftersom jag hade en hund klippning klockan 17.Men det gjorde inte så mycket för det blonda fastnade inte på mitt hår efter att nyligt ha färgat det.Så vi ska köpa en riktig blekningsfärg i stället och pröva igen på torsdag morgon.

Efter klippningen var väl tanken att vi skulle på hockey.Luleå-Lindköping.Men det blev inte,för Emelie och hennes kille kunde inte htita någon hundvakt till deras hundar.Så i stället blev det att se hockey på Tv i stället hos Emils(emelies kille) bror.Hade köpt lite gotta.Och där satt man och skrek sig hes.Haha.Det är så jäkla spännande.Men Luleå Vann i alla fall.2-0!! :D Wiiiiiieeee!!!

 

Nu fasen får det räcka.Ni har säkert lesnat sedan länge.:P haha

Godnatt och sov gott! :) 

 

 

 

 



Kommentarer

2009-09-29 07:05:57
=)

Blogginlägg:

12...7



Besökslogg:
Totalt 6 besökare

moffis K48
2009-10-19 17:54
Djurvärld M16
2009-09-30 12:40
Budda K68
2009-09-30 07:54
Gucci M42
2009-09-29 07:15