Offline | Ikadika K35 | Status: 57

Äntligen....

2009-10-12 16:39

....Äntligen får jag börja att jobba igen! Det känns otroligt härligt.Nej,jag är inte helt frisk ännu.Men jag har verkligen inte ro och råd till att vänta ut denna förkylning.M-E-N! Jag har fått "strong medications" nu,så nu ska jag ta väck den! That's it! :)

Imorgon ska jag upp med tuppen,ska nämligen trimma en cairnterrier klockan 8.00..Så ni förstår att det blir en tidig kväll för fröken Ika.:) 

 Idag har jag verkligen Trotsat min förkylning.Har nämligen varit på stan.Och slösat pengar! Wooohooo..Något som Ika är väldigt bra på att göra.Det är svårt att hålla den där plånboken ifrån alla läckerheter som stan har att erbjuda..

Hittade några fynd som sagt var:

  1. Grå kavaj från H&M.Ett måste nu när hösten är här.Har nämligen kollat på en sådana kavaj tidigare fast i svart.Men det fanns inte i min storlek.Nu hittade jag en i rätt storlek fast i grått.Och gråa kavajer är faktiskt riktigt snygga.Ordinarie pris 689:-. Pris nu:- 150..Snacka om att hitta ett Kap! Lyckliga Ika vandrade vidare till nästa stopp...
  2. H&M:s sminkavdelning.Och där tjejer,hittar vi alltid något spännande,eller hur? ;)
    Köpte en "Isadora" ögonskugga.Med fyra olika ögonskuggor.En ny neccesär.Plus ett skimmrande läppglans som riktigt glittrar på ens läppar.;) hihi..Ika hade beställt två askar med linser så nästan stopp blev....
  3. SpecSavers..Hade redan betalat för linserna så det var bara att hämta dem..Linserna måste vara världens bästa uppfinning. Underbart att slippa dem där glasögonen så att man ser ut som en skolfröken.Och alltid det där beskymmret att det immar igen när det är kallt.Hade man uppfunnit en vindrutetorkare åt glasögonen,kanske.KANSKE,man hade börjat använda dem mer..
  4. Eftersom det är min födelsedags snart..Så har jag fått tidiga presenter.Ena presenten är just biljetten och resan till konserten i november(av min kära mor) då jag och min kompis Emelie ska och se världens bästa band "Paramore"..Den andra presenten fick jag idag utav min kära far..Ett par nya höstskor från "Din Sko"..Och hans citat: "-Jag vill ALDRIG mer se dem där förbaskade tygskorna på dig igen nu! Nu är det höst,är det uppfattat?!"..Han pekade på mina vita..okej dem är inte så vita nå mera..tygskor..som jag gillar väldigt mycket..Men jag förstår honom.Det är kallt nu upp i norr och då måste man klä sig rätt..-Så farväl kära tygskor.Ni har nu blivit förbytta mot ett par varmare skor tills det kalla vädret är slut.Men till sommaren syns vi igen! :)
Stannade förbi hos min kompis Emelie efter min stora shopping runda.Och efter två koppar med té(har blivit en stor tédrickare nu helt plöstligt(?)Förstår inte varför..Brukar aldrig dricka té)började det att klia i mina bloggfingrar.Så jag satt mig vid hennes dator och skrev ett inlägg i min stora blogg..vi började nämligen funder på vad man kan hitta på en höstdag,då inte solen är framme.Jag har gjort en liten lista som jag snor från bloggen min.(erikaeliselundberg.blogg.se).


1. Tända några ljus och äta en oootroligt god middag med din käreste.Med gärna ett gott vin till.
2. Hyr en bra film med någon kille.Gärna en skräckis.För då har du en bra anledning att hoppa upp i knät på honom.
3. Ha en "Spa" kväll.OBS! Detta endast med dem med partner.För att riktigt hetta upp erat förhållandet.Massera varandra.Har ni badkar - USE IT! ;)
4. Varför inte spendera en kväll med era familjer.Ha spelkväll.Eller varför inte,fara och spela bowling(?)
5. Bio - en klassiker.
6. Något mindre roligare,men i vissa fall behövande.STÄDA! Hujja! :/
7. Baka..(?) Om du är en mästerkock vill säga, och inte lyckas bränna allt du gör!
8. Var väldigt pysslig.Gör en minnebok,alias "scrapbok".Med alla minne som du har haft.Kan vara roligt att ha när du är ca 40år och vill sätta ett gott skratt i sin vardag.
9. Girlsnight.Med ansiktsmask.Sminkningar och Utstyrsel.OBS! ENDAST TJEJER!Fast lite roligt är det ju om ni lyckas sminka och klä ut en kille.Haha.Undantag dock om killen i fråga är Gay. Här går det även bra med lite gott vin och varför inte lite tilltugg.
10. Skäm bort dig själv.Tänk inte på vad du stoppar i dig.Ät och var glad! Det kan vi behöva! :)

 

Vi fick i alla fall lite klarhet av vad man kan göra när tiden bara känns bortkastat.När man bara ligger och ser på tv timmar i sträck..Det finns säkert miljoners-triljoners saker man kan göra...

-Har ni tips på vad man kan  göra,får ni gärna komma med förslag! :) 

 

Nåja..Dagens Islandsproblem..Vad ska man äta till middag? Att det alltid ska vara så svårt att komma på något att äta! I don't get it...

-That's all for me Lady's and Gentlemen.But I'll be back.You can count on that!

Laters...



Kommentarer

2009-10-13 07:50:51
Är du modell?

Blogginlägg:

12...7



Besökslogg:
Totalt 5 besökare

Djurvärld M16
2009-10-13 19:25
Budda K68
2009-10-13 11:04
Gucci M42
2009-10-13 10:30
Catharina K38
2009-10-13 08:01