Offline | Ikadika K35 | Status: 57

Blir man en soffpotatis ikväll?

2009-10-16 14:33

Helg igen..Otroligt härligt.Dock kunde vädret ha varit lite mer motiverande.Man vill ju som inte vara ute när det är mulet och regnigt ute precis.Ibland är det så att jag alltid har några planer inför helgen.Men inte nu.Nu tar jag verkligen dagarna som dem kommer.Överlycklig blir jag om någon ringer och frågar om vi ska hitta på nå! =) Det är ju det roligaste samtalet man kan få en mörkt och trist höstdag som denna...

...Om inte annat får man bli en soffpotatis och bara sitta och proppa i sig massa onyttigheter samtidigt som man kollar på något intressant tv-program...Vad nu det kan vara för något (?) Är inte så mycket för Idol.Körslaget kan man väl kolla på,men det är ju inte förrän i morgon..

Kan säga att jag har en hel del inplanerat dem kommande dagarna på jobbet Så här ser dem kommande dagarna ut:

Lördag: Inget inplanerat..Men det kan ju hända att man får någon klipp/trim inbokad.

Söndag: får man besök utav Kattklubben.Haha jaa,man behöver faktiskt inte ha HUND för att komma till mig.Dem har varit hos mig tidigare då dem skulle ha en kattutställning.

Måndag:Ledig.Fast ska och byta till vinterdäck på min bil klockan 9.00.Sedan ska jag och my hommie Emelie till Ormberget med hundarna så att dem ska få springa av sig lite.Kommer nog ta en del bilder då.:) haha.

Tisdag: Klippning av en hund,som jag inte klippt förut.Så det ska bli spännande att se hur det går. ;)

Onsdag:  Mammas bil ska få vinterdäck klockan 10.30. Raskväll på jobbet med Jack Russell Terrier.

Torsdag: Några firar St.Bernhards valpar som fyller 1 år :) Så det blir ett litet kalas på Tassa In.Sedan kommer det att vara en uppfödare där så jag har skrivit på hemsidan att folk är välkomna om dem är intresserade av rasen..

-Som ni ser är det fullt upp i Ikas liv för tillfället.Men det gillar hon.Eftersom hon är en liten arbets-narkoman (kan man säga så?).Men ni förstår att jag menar jag älskar att jobba..:P haha.

Så här kan det vara ibland.Jag hittar på ord som inte finns,eller som jag tror finns.Haha :)..LoL..

Jag är lite smått orolig över "grisen".Han har haft en liten fettknöl bakom ena örat och nu har den vuxit. Det är typ gulaktigt var och lite blodigt..Jag ringde till hans uppfödare eftersom jag var orolig.Hon sa att jag ska hålla det rent annars ska jag in med honom till veterinären.Vi får vä se hur det går med honom.Men han har då inte ont eller så..Men självklart oroar man sig.Mattes lillgris.

 

 -Hej föresten! Kolla in den här länken.Man kan skicka sms gratis! Den enda man ska göra är att skaffa poäng.Det kostar ingenting!!

http://www.smslandet.se/?r=39944

 

 

- Vad ska ni göra till helgen?

 

     


Kommentarer

2009-10-16 16:02:45
Vilken härlig vecka. Må bäst

Blogginlägg:

12...7



Besökslogg:
Totalt 6 besökare

moffis K48
2009-10-19 17:53
Gucci M42
2009-10-18 20:57
Djurvärld M16
2009-10-18 18:58
Catharina K38
2009-10-16 18:05