Offline | Ruby River´s K56 | Status: 218

VA´ FAAAN!!!

2009-07-04 22:13

Vad är det som händer med oss egentligen??? Varför ska ALLT SOM KAN GÅ FEL, drabba oss??

I går var det meningen att jag skulle åka till Stockholm och tillbringa några dagar med familjen. Min bror fyllde 45 i går, och min mamma har flyttat till en ny lägenhet, så vi skulle måla och fixa till den, och gå och handla lite grejor för att göra fint. Skulle också träffa Sara och Jonas, och min mormor, förståss.

Så jag packade den nya bilen, och strax innan klockan 7 på kvällen, gav jag mig iväg, (om än lite trött efter alla varma dagar, och med åska och lågtryck i luften), och såg verkligen fram emot denna helg.

Vid 8-tiden är jag redan i Mjölby, och kör ut på E4:an, och släpper krafterna fria...eller....tja, nästan... Farthållaren (ÄNTLIGEN en bil med sådan igen!!) på 120, och gled fram. Härligt!!!
Äntligen en fungerande AC också!!! Dessa två finesser har jag verkligen saknat sedan vi sålde "min" Pontiac!! Livet kändes ganska bra just då....i ca 20 min till....

Då var jag nämligen mitt emellan Linköping och Norrköping. Och plötsligt slutar bilen att gå framåt.
Va´FAAAAN!!!
Flera lampor börjar lysa, och jag kör mot vägkanten så fort jag kan. På med varningsblinkers.

Så, kl.20.20, en fredagskväll, precis när industrisemestern startat, blir jag stående mitt på E4:an.
Ringde Joachim halvt panikslagen, sprang och ställde ut varningstriangeln.
Ringde Bärgningskåren. Sen var det bara att vänta....

Under tiden kan jag säga att det sändes många inte så fina ord-tankar till den förbannade, jävla bilförsäljaren!!! Fast jag samtidigt var tvungen att tänka logiskt, att det ju faktiskt inte var hans fel...tror jag....kanske....eller???

Ca 1 timme senare kom bärgaren.
Bilen lämpades av på BIVA i Linköping, och jag lämpades av, med all min packning, (såsom borrmaskin, skruvdragare, hammare, spackelspatlar, och annat som kan tänkas behövas när man ska fixa till en lägenhet) på Linköpings central, där jag fick vänta en kvart, kanske, tills Joachim kom och hämtade hem mig igen.

Det var den fredagskvällen det....och helgen....

Nåde den jäkla bilförsäljaren om han inte gör något åt bilen, eller låter köpet gå tillbaka!!!! Det blir inte roligt för honom då, kan jag säga!!!

När ska det ta slut, allt jäkla skit??? AAARRRGGHHHH!!!!!!



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 10 besökare

Notzotzon K43
2009-10-12 21:53
johannastr K35
2009-09-15 13:35
Klang M35
2009-07-13 10:20
bellabus83 K40
2009-07-06 11:31