Offline | Ruby River´s K56 | Status: 218

Dagen efter....

2008-05-05 09:42

Nu har vi då kommit hem från brukslägret med Belgarklubben Smålandsavdelningen.

Guuud vad roligt vi har haft!!! I fredags regnade det hela dagen, men då var vi ju hos Lena Mattson, Vetlanda Djurklinik och hjälpte henne att fira deras 20-årsjubileum. Det var jättetrevligt! Vetlandaposten var där och de gjorde en kort intervju med mig om mina hundar, som det sedan stod en liten notis om i tidningen i lördags! Kul!

Men torsdag, lördag och söndag körde vi sök i de småländska skogarna. Det var sååå roligt att se hur hundarna hade utvecklats på dessa tre dagar! Nu ska vi ju öka svårigheten lite, och mina förhoppningar är att vi ska kunna tävla i söket nu under våren eller sommaren. Fast då måste vi såklart sätta lite fart med lydnanden också.....lite finputs här och där, visserligen, men det ska dock göras!! Om bara dygnet hade haft en ca 10 timmar mer!!! Vad mycket man kunde utföra då!!

Busters bevakning går också framåt. Det är fantastiskt kul att träna med honom!! Såna framsteg för varje gång!! Helt otroligt!! Han verkar tycka det är mer roligt nu. Fast det kan ju ha att göra med att han hittar stora falukorvsbitar därute på patrullstigen.....sa jag att han är MATGLAD!!??
Ska börja träna lite mer på fast bevakning nu.....spår och lydnad måste vi också träna mer på.

Ja, nu är det dags att göra iordning sig och gå och jobba......suck.....

Kramis



Kommentarer

Inga kommentarer, Var den första som skriver!

Blogginlägg:




Besökslogg:
Totalt 2 besökare

Monsieur Salut M60
2008-05-06 14:26
bellabus83 K40
2008-05-06 08:16