Sortera efter:
2008-12-07 23:14

Råttor

 Hur många här har tamråttor?Var kommer de ifrån, uppfödare eller zoo?
2008-12-08 13:22
Jag har tre råttor, hade fyra förut. Två av dem köpte jag i djuraffären, inget jag rekommenderar eftersom de inte alls är tama eller vana vid människor.
Två av de andra är ungar som jag tagit på en av de jag köpte i affären. De är hur snälla och mysiga som helst.
Så om man ska skaffa råttor tycker jag absolut att man ska köpa från en uppfödare.
2008-12-08 18:36

Jag anser ju i o f man ej ska avla på zoo råttor dels pga man vet ej deras bakgrund, vad som finns bakom dem. De är grossist avlade o de avlar på vad som helst om föräldrar bar beteende fel, defekter det är skitsamma.

Jag tycker man ska sluta köpa djur ifrån zoo butiker och ta det av uppfödare istället *seriös sådan*

 

2008-12-08 20:20
Fast man märker ju hur råttan är. Jag hade ju aldrig avlat på henne om jag märkt att hon betedde sig illa. Pappan var en avelsråtta och ingen har klagat på ungarna så då spelar det inte så stor roll enligt mig.
2008-12-21 19:53
Jag har 4 råttor.. Två köpte jag på en zooaffär, innan ja visste bättre.. den ena var dräktig så jag sparade en unge. Den fjärde råttan köpte en vän till mig, från en zooaffär.. (har aldrig förstått hur man kan köpa djur till ngn) men men.. Köper jag råttor igen så köper jag från uppfödare.! :)
2008-12-27 00:52
Har nu 30 st rådisar, de är från olika uppfödare och min egna uppfödning!
2009-01-16 11:55

Hej hej.

jag hade en råtta som hette Psyko.
Honom avlade jag på, när jag gick på skolan.. Och han var poppis, så alla sprang runt honom hela tiden, jag hade till och med honom på lektionerna jag hade på skolan, han sov i luvan eller i min ficka. :P Haha..
Han gick bort efter att jag hade ägt honom i 4,5år. :( Då blev han dålig. Tyvärr hann jag inte hitta en råttHona som jag skulle ha en kull med, efter honom, jag sparade aldrig någon bebis av honom, vilket jag ångrar än idag. :(
jag fick denna lilla kille av en kompis som skulle göra sig av med honom, då hon hade en annan råtta som hette "prinsessan", vit. :) Sjukt söt. Hon tyckte inte hon hade den tiden för honom som han krävde. Han levde mest på min axel, även när jag sov så låg han på min huvudkudden och buren var öppen ALLTID! Men han blev jättesur när jag inte tog med honom på lektionerna. :( Så han fick alltid hänga med, förutom när jag skulle rida osv. :P haha..

Så visst kan man få råttor Sociala, och hur personliga som helst ;) Det ha jag bevis på ;)

Ha att gott.

2009-01-16 18:52

Har haft tre underbara råttor alla tjejer! dom var vit, grå o svarta väldigt söööööta<3 Köpte dom från umeå\'s och malmö\'s djuraffär

2009-02-25 11:35

Jag har 7 råttor just nu. ^^,
2 pojkar och 5 tjejer. Pojkarna kommer från en privatperson dom är bröder. Tjejerna kommer från lite olika Tilda kommer från en djuraffär då hon lyckades charma mig totalt, men ringde till hennes uppföader för att få veta mer info om henne och liknande om föräldrar och så. (hon var inte grossist uppfödd) Lizzie kommer från cypress här ovan. :P En väldigt trevlig snäll dam som gärna pussas på händerna. Sipa kommer från en annan uppfödare, Pixie är från en tjuvparningskull och Uddan kommer från en annan tjuvparning. :P

Hela bunten är mycket trevliga Är rädd bara att killarna antadligen kommer gå bort snart då Nico har blivit lite bakbens svag och är 2 år och2 månader gamal och har gått ner lite i vikt. :(

Men, men får hoppas dom hänger kvar ett bra tag till! :)

2009-05-13 14:55
Nu nån gång under Juni ska jag köpa 2 honråttor <33 Finns det några tips på råttnamn till honor??
2009-09-12 16:27
 Jag har 1 råtta, då hon inte går ihop med den andra. Och 2 av mina älsklingar har tyvärr somnat in :\'( Just nu håller jag på och försöker övertala min mamma med att jag ska få köpa en råtthane. Men hon är svår att övertala. Jag har faktiskt tid. Alla mina råttor kommer fårn djuraffären. =)

Svara i tråden:


Du måste vara inloggad för att skriva ett inlägg
Kategorier