Sortera efter:
2009-01-25 20:22

Trodde denna sida handlade om djur????

Satt och bläddrade bland galleribilderna och 50% av bilderna är på antingen användaren själv, barnen, tatueringar, motorcyklar m.m Vad är vitsen med det ? Är det inte sina djur man vill visa upp, finns massa andra sidor man kan använda om det är nått annat man vill visa upp. Bara jag som stör mig på detta?????
2009-01-25 22:46
Hm, jag stör mig i alla fall inte på det.
Vad man lägger upp i sitt galleri är väl upp till var och en, för inte står det väl någonstans att man inte får lägga upp foto på annat. Och vad jag sett så har alla foton på sina djur, så kolla på dom och skit i de andra om du inte vill kolla på det.
2009-01-27 07:15

Kissen81:

Sidan är inte så gammal så när den först startades så lades det upp många testbilder , de finns kvar idag. Men det är även så att om man har djur så har man ju ändå andra delar i sitt liv som är viktigt och det kanske man vill dela med sina djurvänner. Det blir ändå automatiskt så att det handlar mest om djur.

Men det är bra med en åsikt det uppskattas , ska ta upp det med djurvärlds startare.

Hoppas du kommer att vara här mycket ändå och lär dig att gilla sidan :-)

2009-01-27 12:37

jag stör mig inte på det .Jag tycker att du inte ska bry dig om det!!!!!!!!!!! XD

 

2009-01-28 17:36

Ifall man stör sig på något sådant har man inte riktigt mycket att göra på dagarna.

Denna sida är precis som t.ex garaget.org eller vad sidan nu heter, där man istället för djur laddar upp bilder på bilar osv... nästan ALLA har även bilder på sig själva, familj eller vänner.

förstår inte vad det är som är så störande faktiskt med att ladda upp andra bilder än djur på denna sida....

Sidan är ju till för sådana som tycker om djur, och ifall man inte är intresserad av djur så är man ju inte heller medlem här, eller hur? Men det är väl inte förbjudet att låta andra människor se vem man är?


Svara i tråden:


Du måste vara inloggad för att skriva ett inlägg
Kategorier